fbpx
Malima-Skincare-huidverzorging-1

Drie prachtige huidverzorgingsmerken

Drie prachtige huidverzorgingsmerken

Hi, leuk dat je mijn blog weer leest!
Hopelijk heb je een fijne vakantie gehad of heb je deze nog tegoed!

Zoals veel van jullie weten werk ik met drie prachtige huidverbeteringsmerken in de praktijk. In mijn praktijk werk ik niet met alle producten van deze merken. Dit komt omdat ik kijk naar de ingrediënten, percentages van de actieve ingrediënten en de prijs kwaliteit verhouding.

Zodat jij altijd de beste producten gebruikt die aansluiten bij jou huidbehoefte!

In deze blog vertel ik jou alles over de drie merken en waarom ik deze producten in de praktijk te gebruiken!

Malima Skincare

Malima is het eerste merk waar ik in 2018 mee ben gestart. Op de beauty beurs was ik direct verkocht! Malima is een compact merk, fijn en gemakkelijk in gebruik, op basis van natuurlijke en huididentieke ingrediënten en niet geheel onbelangrijk: betaalbaar. De producten van Malima sluiten perfect aan bij mijn concept als schoonheidsspecialiste. Momenteel past Malima binnen de praktijk doordat het een optimale en betaalbare verzorging biedt voor de huid.

Malima-Skincare-huidverzorging
De kenmerken van Malima:

Malima is ontwikkeld in Nederland en geproduceerd in eigen fabriek.

1. Natuurlijk & huididentieke ingrediënten

De basis van alle skin care producten zijn de natuurlijke oliën en huididentieke ingrediënten, waardoor de producten zeer huidvriendelijk zijn en de huid optimale verzorging biedt. De producten zijn vrij van parabenen en MIT (zwaardere conserveringsmiddelen), paraffine (legt een vettig laagje over de huid), alcohol denat (droogt de huid uit), SLS/SLES (zeep ingrediënten die de huid uitdrogen) en toegevoegde kleurstoffen.

2. Innovatieve formules

Langdurige en optimale werkzaamheid van de innovatieve formules staan centraal. De producten worden snel en gemakkelijk door de huid opgenomen en bieden optimaal resultaat. Een ultiem huidgevoel en weldadige geurbeleving zijn binnen Malima Cosmetics onlosmakelijk met elkaar verbonden. De innovatieve formules zijn specifiek samengesteld op huidtype of huidprobleem.

3. Verpakking

De verpakking speelt een belangrijke rol bij de langdurige werkzaamheid van het product. Daarom zijn alle crèmes, serums en maskers in speciale dubbelwandige, luchtdichte dispensers verpakt. Daarmee wordt elk product beschermt tegen invloeden van buitenaf (licht en lucht) en is het tevens perfect te doseren. Zo wordt de inhoud optimaal geconserveerd en behouden de formules gedurende het gebruik hun krachtige werking.

De Malima Skincare producten worden in de praktijk gebruik bij de huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

ALPHA-H

Na het volgen van een ingrediënten cursus was ik op zoek naar een merk met een antioxidanten lijn. Tijdens mijn zoektocht kwam ik ALPHA-H tegen. ALPHA-H biedt prachtige antioxidant serums met de juiste ingrediënten om huidverbetering te kunnen bewerkstelligen. Na het uitproberen van de andere producten ben ik razend enthousiast geworden en is het niet alleen bij de antioxidant serums gebleven welke ik in de praktijk te verkrijgen zijn!

ALPHA-H-Skincare-huidverzorging
De kenmerken van ALPHA-H:

ALPHA-H is een Australisch merk, welke is ontwikkeld vanuit persoonlijke behoefte en noodzaak om haar eigen huid te verbeteren. De missie van ALPHA-H is om de mooiste versie van jezelf te worden! En deze beaam ik volledig! ALPHA-H heeft de volgende kenmerken

1. Ingrediënten

Alle producten bevatten een uitgebalanceerde en geconcentreerde mix van bewezen werkzame ingrediënten. Glycolzuur is het ingrediënt wat de rode draad binnen ALPHA-H vormt. Glycolzuur heeft vele bewezen voordelen, namelijk: verwijderen van dode huidcellen, hydrateren, huidversteviging, pigment verlichtend en verbeterd de opname mogelijkheid van de huid.

2. No nonsens

Onnodige ingrediënten zoals parfum en vulmiddel worden vermeden. ALPHA-H gaat voor een clean formule. Dit houdt in dat zij een lange lijst met ingrediënten niet gebruiken in verband met de veiligheid en effectiviteit. Enkele voorbeelden: parabenen, SLS/SLES, Petrolatum, paraffine, nanodeeltjes en nog veel meer ingrediënten.

3. PH-waarde

De producten hebben, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van ALPHA-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

4. Onderzoek

Voor de ontwikkeling van de producten is er diepgaand onderzoek uitgevoerd naar wat de essentiële (combinatie van) voedingsstoffen zijn die de huid nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De producten zijn erop gericht de huid uit haar ‘comfort zone’ te halen, zodat zij wordt geactiveerd, gestimuleerd en aan het werk gaat, waardoor er daadwerkelijk een proces in gang wordt gezet dat leidt tot zichtbare verbetering in kwaliteit, teint en structuur.

5. Milieu & diervriendelijk

De verpakkingen worden voor 35% van gerecycled materiaal gemaakt en de verpakkingen 100% recyclebaar. De producten zijn dierproefvrij en op een paar uitzonderingen na zijn de producten Vegan!

De ALPHA-H producten worden in de praktijk ingezet bij de chemische peelings level 1.

Toskani-skincare-huidverzorging

Toskani

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de leverancier van laserapparatuur en Toskani. Ik heb een korte tijd alle producten van Toskani in mijn praktijk gehad, maar momenteel heb ik nog enkele producten in mijn assortiment. De producten die ik in het assortiment heb zijn uitermate geschikt om op zichzelf in te zetten om huidverbetering te bewerkstelligen!

De kenmerken van Toskani:

Toskani is in Spanje begonnen. 30 jaar geleden is dit familiebedrijf begonnen als apotheek. Gaandeweg ontdekte de familie dat klanten steeds vaker naar bepaalde cosmetica vroegen. Vanuit dat oogpunt zijn zij met hun farmaceutische kennis Toskani begonnen!

1. Ervaring

Toskani heeft meer dan 30 jaar ervaring. Deze farmaceutische kennis wordt gebruikt voor de ontwikkeling van de innovatieve producten voor zowel professioneel als thuisgebruik.

2. Ingrediënten afgifte

De ingrediënten zijn op basis van peptide, biorevitaliserende middelen en geavanceerde liposomen om op de meest effectieve manier de ingrediënten op de juiste plaats in de huid af te geven.

De Toskani producten worden in de praktijk ingezet bij de chemische peelings level 2.

Productadvies-huidverzorging

Wil jij weten welke producten geschikt zijn voor jou? Via onderstaande link kun je tijdelijk GRATIS een productadvies op maat plannen.


Reserveer jou advies gesprek!

Heb jij al ervaring met de producten? Deel jouw ervaring in een reactie hieronder of op jou social media!

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

Adres: Roerdompstraat 4 | 3471 XM Kamerik

Email Info@skin-power.nl