fbpx

Laser ontharen

Laserontharen
Nooit meer scheren, harsen of epileren? Dan is laserontharen de oplossing! Hiermee worden ongewenste haren op je gezicht en lichaam permanent verwijderd.
Ongewenste haargroei of overbeharing is een veel voorkomend probleem. Van stugge witte, grijze of zwarte haren in het gelaat of op het lichaam. Wanneer je haren verwijderen door middel van scheren of harsen geeft dit vaak rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes. Definitieve ontharing door middel van lasertherapie kan hiervoor de oplossing zijn. Gepigmenteerde haren die storend zijn kunnen met laserontharen permanent gereduceerd worden. Witte, grijze of rossige haren kunnen helaas niet behandeld worden middels lasertherapie. In de praktijk werken wij met hoogwaardige apparatuur en veilige lasers. Met de laser is het mogelijk om verschillende haar- en huidtypes te behandelen.

Beharingproblemen
In de praktijk kan overbeharing ten gevolgen van hirsutisme, PCOS en hypertrichose behandeld worden. Ook kan lasertherapie helpen bij huidaandoeningen waarbij ingegroeide haren de oorzaak zijn, zoals hidradenitis suppurativa, sinus pilonidalis en folliculitits barbae.

Hoe werkt laserontharen?

Bij laserontharen wordt het licht van de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren beschadigd raken. Hierdoor kunnen de haren die in de juiste groeifase zitten permanent verwijderd worden.

Herstel

De huid kan de na behandeling licht rood gekleurd zijn en warm aanvoelen. Ook kan er lichte zwelling rondom de haarzakjes zichtbaar zijn door de warmte die in de huid gekomen is. Deze reacties trekken over het algemeen na enkele uren weer weg.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van het behandelde gebied. Doorgaans is de huidoneffenheid meestal in twee tot drie behandelingen op te lossen. Sommige huidoneffenheden kunnen in enkele gevallen na enige tijd weer terug keren. Een herhaalbehandeling is dan mogelijk.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacy regeling van Skin Power.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

Adres: Trasmolenlaan 12 | 3447 GZ Woerden

Email Info@skin-power.nl