fbpx

Over Skin Power

HBO-opgeleide Huidtherapeute

Huidtherapie-skin-power-woerden

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Joyce Hoogerwerf, oprichtster van Skin Power en daarnaast graag jouw huidtherapeut!

Ik zit inmiddels al meer dan 10 jaar in de beauty branche. Als je vroeger aan mij had gevraagd wat ik wilde worden kwam niet direct het antwoord huidtherapeut. Eerlijk gezegd kende ik het beroep nog helemaal niet en wist al helemaal niet het verschil tussen een huidtherapeut, schoonheidsspecialiste en dermatoloog.

Na de middelbare school ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen, meer met de intentie dat ik dit wel heel erg leuk vond. Gelukkig was dit ook de juiste keuze voor mij, omdat ik graag in de praktijk bezig ben. Dankzij mijn stages heb ik me persoonlijk kunnen ontwikkelen en daar mijn passie ontwikkeld, namelijk mensen helpen hun huid te verbeteren en te onderhouden. Dat gaat verder dan alleen een schoonheidsbehandeling en daarom heb ik mij gespecialiseerd tot huidtherapeute. Na het behalen van mijn bachelor-diploma was het tijd voor de volgende stap! Al mijn kennis met zoveel mogelijk mensen delen.

Tijdens de opleiding huidtherapie heb ik een praktijk aan huis opgezet, waar ik veel cliënten al heb mogen ontvangen. Inmiddels is de praktijk verhuist naar een prachtige ruimte in Woerden.

Als huidtherapeute is het belangrijk om je kennis up-to-date te houden en alle nieuwe ontwikkelingen in de branche te volgen. Daarnaast is dit ook verplicht voor een huidtherapeut. Ik doe dit door regelmatig erkende trainingen en scholingen te volgen.

Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk ben ik drie dagen werkzaam als huidtherapeute bij Huidzorg laserklinieken.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk!

Joyce Hoogerwerf

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

Adres: Trasmolenlaan 12 | 3447 GZ Woerden

Email Info@skin-power.nl