fbpx

Schoonheidsspecialist Woerden

Ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste of huidtherapeut in Woerden om jouw huid effectief te verbeteren? Bij Skin Power bied ik een breed scala aan behandelingen om jouw huid te verbeteren en jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken. Of je nu last hebt van acne of op zoek bent naar anti-aging behandelingen, bij Skin Power ben je aan het juiste adres. Lees verder of Skin Power ook bij jou past.

huidanalyse-huidverbetering-woerden

Welkom! Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Skin Power! 

Mijn naam is Joyce Hoogerwerf, oprichtster van Skin Power en daarnaast graag jouw huidtherapeut! Mijn carrière begon toen ik in 2013 begon aan de opleiding tot schoonheidsspecialist. Tijdens de opleiding werkte ik bij een parfumerie. Na het afronden van mijn opleiding ging ik aan de slag in een schoonheidssalon. Al snel merkte ik dat ik nóg meer wilde weten over mijn passie, de huid en huidproblemen. Dus ben ik de opleiding tot huidtherapeut gaan volgen. Naast deze opleiding heb ik mijn schoonheidssalon in Woerden opgezet, waar ik werkte als schoonheidsspecialiste. Hier heb ik al veel cliënten mogen ontvangen en blij mogen maken. Sinds 2020 mag ik mij ook officieel huidtherapeut noemen. Hierdoor is het concept van Skin Power anders dan bij andere schoonheidsspecialisten in Woerden. 

Meerwaarde van een huidtherapeut 

De functie van een huidtherapeut is tweeledig. Enerzijds behandelt de huidtherapeut vanuit medisch oogpunt de zieke en/of beschadigde huid. Anderzijds past de huidtherapeut ook cosmetische behandelingen toe. Huidtherapie richt zich op alle leeftijdsgroepen, zowel voor medische indicatie (zoals acne, littekens en ouderdomsvlekken) als voor cosmetische wensen (waaronder huidverbetering, huidverjonging en onderhoud van de huid). 

Als  huidtherapeut zal ik er alles aan doen om klachten als gevolg van een huidaandoening te verminderen, oplossen en/of voorkomen. Als het nodig is worden de behandelingen van een huidtherapeut in samenwerking met o.a. de huisarts, dermatoloog, plastisch chirurg en andere paramedici uitgevoerd. Lees hier het verschil tussen een huidtherapeut, schoonheidsspecialiste en dermatoloog.

Het is mijn passie om samen met jou te werken aan het krijgen en behouden van een mooie, gezonde en duurzame huid! 

Bij Skin Power geloof ik in een persoonlijke aanpak. Elke huid is uniek en verdient een op maat gemaakte behandeling. Tijdens het eerste consult analyseer ik jouw huidtype en huidproblemen grondig. Op basis daarvan stel ik een behandelplan op dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften. Of je nu last hebt van acne, pigmentvlekken of fijne lijntjes, ik bied de juiste effectieve oplossingen aan.

Heb je vragen na het lezen over de behandelingen? Bel of mail mij gerust voor vrijblijvende informatie. Het lijkt mij leuk je te ontmoeten voor een consult en jou te helpen met het krijgen van je droomhuid. 

Meest voorkomende huidproblemen

Voor ieder huidprobleem een specialistische oplossing op maat

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacy regeling van Skin Power.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

Adres: Trasmolenlaan 12 | 3447 GZ Woerden

Email Info@skin-power.nl