fbpx

SkinPen microneedling

Lees hier wat SkinPen microneedling voor jouw huid kan betekenen. 

SkinPen-microneedling

De SkinPen Microneedling 2.0 is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld. Microneedling, ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd, is een zeer effectieve methode voor huidverbetering vrijwel zonder bijwerkingen.

De SkinPen behandeling is geschikt voor iedere huid. Huidproblemen die behandeld kunnen worden: 

 

Hoe werkt de SkinPen?

Met medisch microneedling wordt met miniscule, steriele naaldjes, die vibrerend neerkomen op de huid, microkanaaltjes gemaakt in de huid. Deze microkanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. De kanaaltjes zorgen dat het natuurlijke herstelproces diep in de huid wordt geactiveerd. Door deze activatie worden er versnelt huidcellen aangemaakt die zorgen dat nieuw collageen en elastine aangemaakt wordt. Hierdoor wordt de huid steviger en voller, wat de huid egaler, frisser en stralender maakt. 

Herstel

De behandeling is inclusief twee nazorg producten. Na de behandeling is de huid rood, licht gezwollen en de huid kan warm, jeukend en trekkerig aanvoelen. Gemiddeld genomen verdwijnen deze effecten binnen 24-48 uur na de behandeling. Na enkele dagen kan de huid lichte schilfering vertonen door de afstoting van dode huidcellen.  

Aantal behandelingen

Na iedere behandeling is er verbetering zichtbaar. Voor een optimaal resultaat worden drie tot zes behandelingen geadviseerd. Tussen de behandelingen zit een periode van twee tot zes weken afhankelijk van de indicatie.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacy regeling van Skin Power.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

Adres: Trasmolenlaan 12 | 3447 GZ Woerden

Email Info@skin-power.nl